Breaking
Loading...

Fast and Furious 7 Online Subtritrat

  Am fost intrebat in nenumarate randuri de data aparitie filmul FAST AND FURIOUS 7 iar pe acesta cale va raspund cu parere de rau ca este anuntat abia la sfarsitul anului sau chiar in 2015, asadar pana atunci va invit sa urmariti untimul film din serie la o calitate superiora, garantandu-va ca nu vă va parea rau ca il ve-ti mai urmari odata !






Year : 2013
Director : Justin LinRunning
Time : 130 minute
Genre : Actiune, Crima, Thriller
Fast and Furious 6 - 2013 este de departe cel mai bun film de seria sa !
Descriere:
De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.
Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din şoferi ucigaşi-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 oraşe ale lumii, condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, şi pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, aşa că Hobbs îi cere lui Dom să-şi strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertaţi, ca să poată să se întoarcă şi ei liniştiţi acasă ca să se reunească cu familiile lor.


Vizionare placuta !

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. FilmeCrazyHd - All Rights Reserved | Powered By Blogger | Published By Gooyaabi Templates | Designed by OddThemes